MENY

Vesa Kutti

Om tandläkare Vesa Kutti

Tandläkarexamen från Tandläkarhögskolan i Malmö 1999. Har arbetat inom folktandvården innan jag började privat inom Praktikertjänst i januari 2002. Har 13 poängs tilläggsutbildning i protetik från Umeå Universitet. Tycker att protetik (kronor, broar, implantat mm ) är roligast men all typ vuxentandvård och barntandvård är stimulerande

Har genomgått en flerårig intern utbildning inom praktikertjänst som heter Addera. Addera är ett koncept för verksamhetsutveckling som syftar till att all personal på mottagningen gemensamt ska utveckla vården. Med Addera pågår det ett ständigt arbete för att vi ska få bättre arbetsdagar och ge en vård av högsta kvalitet. Addera ger mig större arbetsglädje, mindre stress och bättre struktur i arbetet. Jag hoppas att jag om 20 år tycker att det är lika stimulerande att arbeta som tandläkare.

På min fritid är jag småbarnsförälder med tre glada barn. Jag gillar orientering, att dansa tango (men är ingen stjärna), att fotografera, fiske, skapelsen och vår skapare.