MENY

Om tandläkare Annelie Forneheim

Om tandläkare Annelie Forneheim

Tandläkarexamen från Karolinska Institutet 2001. Har arbetat för Folktandvården i Stockholm innan jag började privat inom Praktikertjänst i januari 2006. Har genomgått en flerårig internutbildning inom Praktikertjänst som kallas Addera. Det är en utbildning i verksamhetsutveckling som bl.a. strävar efter att utveckla tandvården mot ett gemensamt ansvar mellan dig som patient och alla oss som arbetar på mottagningen. Genom din delaktighet och vår samlade kunskap får du bättre kontinuitet, god framförhållning och garanterat bättre tandhälsa. Hela tandvårdsteamet går fortlöpande på utbildningar för att hela tiden göra vården ännu bättre.

Jag tycker att mitt jobb som allmäntandläkare, vilket innebär tandvård för både barn och vuxna, är mycket omväxlande och stimulerande. Som allmäntandläkare kan jag erbjuda bland annat: Undersökningar, amalgamfria lagningar, kron- och broprotetik, proteser, rotfyllningar, tandblekning, bettskenor etc.

Jag tror på personligt bemötande och personligt anpassad tandvård. På min fritid trivs jag allra bäst i sällskap av familj och vänner. Familjen består av man och två underbara barn. Jag gillar heminredning, musik och sång, att laga och njuta av god mat, samt långa promenader. Senaste intresset är att spela tennis.