MENY

Annelie Forneheim och Vesa Kutti

Om oss

På praktiken "Hörntanden" arbetar tandläkarna Vesa Kutti och Annelie Forneheim tillsammans med tandsköterskorna Margita, Ingela, Seija, Kristina och Veronica. Våra tandhygienister heter Barbro Bolinder och Anette Sverresson. Vi talar svenska, engelska, finska, portugisiska, viss spanska och teckenspråk.

Vår vision och vårdfilosofi

Friska tänder hela livet
Vårt viktigaste mål är att du skall få behålla dina tänder friska hela livet. Därför vill vi göra dig lika engagerad i din tandhälsa som vi. Hos oss får du veta hur det står till med dina tänder och din munhåla och vad du själv kan göra för att förebygga problem. Förebyggande behandling hos oss är en viktig del i detta. Det optimala är att du inte ska behöva någon behandling alls.

Kontinuitet och trygghet
Hos oss får du träffa samma tandläkare år efter år. Vi kallar dig regelbundet efter det behov som vi bedömer finns, samt efter dina önskemål. Detta ger en välplanerad och säker vård. Vi vill att du ska slippa akutbesök och att du inte ska få några överraskningar. Får du ändå akuta besvär försöker vi ta hand om dig inom 24 timmar. Därför kan du känna dig trygg hos oss.

Högsta kvalitet
Vårt mål är att erbjuda dig vård av högsta kvalitet, med moderna, beprövade behandlingsmetoder och av personal med hög kompetens.

Lugn miljö
Vårt mål är att ge dig effektiv behandling i en behaglig, stressfri miljö – för din skull likväl som för vår skull. Besöken hos oss är välplanerade med tillräckliga behandlingstider.

Prisvärd vård
Vårt mål är att du ska uppleva att vården och omhändertagandet du får här är värd sitt pris.

God information
Vårt mål är att du ska få ett personligt bemötande där vi lyssnar till dig och dina behov och ger dig god information om dina tänder, din behandling och om kostnaderna.

Nöjda patienter
Slutligen vill vi att du skall uppleva att du får en så god vård och så gott omhändertagande att du tycker att den är värd sitt pris och att du är så nöjd att du kan rekommendera oss för andra. Tycker du inte det har vi misslyckats!